ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Ceramic Pro είναι μια πολυστρωματική, διαυγής, υγρή νανοκεραμική επίστρωση. Μετα την εκθεση της στον ατμοσφαιρικο αέρα, αυτή η τεχνολογία θα ενσωματωθεί μονιμα με την επιφάνεια που εφαρμόστηκε και θα την μετατρέψει σε μια μόνιμη, ανθεκτική αλλά εύκαμπτη γυάλινη ασπίδα. Το Ceramic Pro μπορεί να περιγραφεί ως μια πρόσθετη διαφανής επίστρωση στο υπαρχον βερνικι, με 3 φορές μεγαλύτερη σκληρότητα, αντοχη και ιδιότητες αυτοκαθαρισμού.

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ

ΠΑΚΕΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ CERAMIC PRO

Εγγύηση εφ 'όρου ζωής

ΧΡΥΣΟ ΠΑΚΕΤΟ

Το Xρυσο πακετο αποτελείται από 4 στρώσεις Ceramic Pro 9H που εφαρμόζεται στη βαφή του οχήματος, παρέχοντας μόνιμη προστασία με εγγύηση εφ' όρου ζωής. Ένα επιπλέον στρώμα προστασίας προστίθεται σε εκτε καθειμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του παρμπρίζ και τους τροχους

Αποτελειται απο:

 • 4 Στρώσεις Ceramic Pro 9Η
 • 1 Στρώση Ceramic Pro 9Η + 1 Στρώση Top Coat
 • 1 Στρώση CP Plastic για πλαστικά
 • 1 Στρώση CP 9H στις ζαντες
 • 1 Στρώση CP Glass στο παρμπρίζ
5 Χρόνια Εγγύηση

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΠΑΚΕΤΟ

Το Ασημενιο πακετο περιλαμβάνει 1 στρώμα Ceramic Pro 9H που εφαρμόζεται πάνω στο χρώμα του οχήματος, παρέχοντας προστασία από τα στοιχεία και 5 χρόνια εγγύηση. Ένα επιπλέον προστατευτικό στρώμα προστίθεται σε άλλες περιοχές, όπως το παρμπρίζ και οι τροχοί.

Αποτελειται απο:

 • 2 Στρώσεις Ceramic Pro 9Η
 • 1 Στρώση Ceramic Pro 9Η + 1 Στρώση Top Coat
 • 1 Στρώση CP Plastic για πλαστικά
 • 1 Στρώση CP 9H στις ζαντες
 • 1 Στρώση CP Glass στο παρμπρίζ
2 Χρόνια Εγγύηση

ΧΑΛΚΙΝΟ ΠΑΚΕΤΟ

Το χαλκινο πακετο αποτελείται από 1 στρώμα Ceramic Pro 9Η & 1 στρωμα Top Coat που εφαρμόζονται πάνω στο χρώμα του οχήματος. Αυτή η επίστρωση προστατεύει από ελαφρές γρατσουνιές και παρέχει ένα όμορφο γυαλιστερό φινίρισμα με 2 χρόνια εγγύηση. Ένα επιπλέον προστατευτικό στρώμα προστίθεται σε άλλες περιοχές, όπως το παρμπρίζ και οι τροχοί.

Αποτελειται απο:

 • 1 Στρώση Ceramic Pro 9Η + 1 Στρώση Top Coat
 • 1 Στρώση CP Plastic σε πλαστικά
 • 1 Στρώση Top Coat σε ζαντες
 • 1 Στρώση CP Glass στο παρμπρίζ

ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΒΑΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ

ANTOXH: Το Ceramic Pro μόλις σκληρυνθεί, μετράται ότι έχει σκληρότητα πάνω από 9Η. Το συνηθες εργοστασιακό βερνίκι έχει σκληρότητα μεταξύ 2H και 4H. Η αύξηση της σκληρότητας της επικαλυμμένης επιφάνειας είναι τεράστια. Αυτό το καθιστά την πιο σκληρή επίστρωση βαφής στην αγορά σήμερα. Αυτή η νέα γυάλινη ασπίδα αποτρέπει μικρές γρατσουνιές στο διάφανο παλτό σας και λειτουργεί ως θυσιαστική στρώση. Αυτό διατηρεί την αρχική εργοστασιακή βαφή

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Οποιεσδήποτε επιφανειακές γρατσουνιές που συμβαίνουν στην επίστρωση αφαιρούνται εύκολα με ελαφρύ γυάλισμα που δεν θα εξασθενίσει την ακεραιότητα της αρχικής διαφανούς επίστρωσης. Με το Ceramic Pro το χρώμα σας δεν θα ξεθωριάσει ούτε θα γεράσει λόγω της προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία στην επίστρωση γυαλιού. Σκεφτείτε το Ceramic Pro ως ένα πρόσθετο διαφανές στρώμα επίστρωσης, μόνο πολύ πιο σκληρό. Όλα αυτά επιτρέπουν περισσότερη ηρεμία και πληρέστερη απόλαυση του οχήματός σας, ακόμη και σε σκληρά περιβάλλοντα.

ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Όντας Γυαλιστερή, Λεία και Αυτοκαθαριζόμενη, αυτή η νανοτεχνολογία επιτρέπει στα κεραμικά νανοσωματίδια να γεμίζουν τους μικρότερους πόρους της βαφής, γεγονός που κάνει τη γυάλινη ασπίδα Ceramic Pro λαμπερή, λεία και εξαιρετικά λεία ή υδρόφοβη. Το Ceramic Pro μειώνει δραματικά την επιφανειακή τάση αποτρέποντας περιβαλλοντικούς ρύπους όπως: περιττώματα πουλιών, ζωύφια, βρωμιά, πίσσα και μπογιά γκράφιτι να κολλήσουν στην επιφάνεια. Το νερό απομακρύνει εύκολα τη βρωμιά από την επιφάνεια ενθυλακώνοντάς την ενώ κυλά από την επιφάνεια. Αυτό ονομάζεται "ιδιοτητα αυτοκαθαρισμού".

ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Το Ceramic Pro 9H είναι μια εφάπαξ εφαρμογή εάν συντηρείται σωστά. Μόλις σκληρυνθεί η θωράκιση γυαλιού Ceramic Pro, μπορεί να αφαιρεθεί μόνο μέσω τριβής όπως υγρή λείανση. Αυτό τοποθετεί το Ceramic Pro σε μια κατηγορία από μόνο του, σε σύγκριση με τα στεγανωτικά ή τα κεριά που αλλοιώνονται γρήγορα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ CERAMIC PRO ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ;

ΚΑΛΗ
ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η επίστρωση θα προστατεύει το εξωτερικό και το εσωτερικό του οχήματος από τη φθορά για μια ζωή. Επομένως, η αγοραία αξία μεταπώλησης θα είναι σημαντικά υψηλότερη! Το Ceramic Pro στο τέλος πληρώνει για τον εαυτό του.

Κανει το οχημα σας
να δειχνει καινουργιο

Μόλις εφαρμοστεί η επίστρωση θα δείτε ένα εφέ καθρέφτη, γυαλάδα και βάθος χρώματος, ασύγκριτο με οτιδήποτε άλλο! Με την κατάλληλη συντήρηση το φινίρισμα του αυτοκινήτου σας θα λάμπει για πολλά χρόνια ακόμα.

ΠΙΟ ΛΙΓΗ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η επιφάνεια με λεία επίστρωση δεν θα επιτρέψει τη βρωμιά, τη σκόνη των φρένων και την πίσσα να κολλήσουν στο χρώμα, τους τροχούς ή το γυαλί σας. Αυτό κάνει το πλύσιμο του οχήματός σας λιγότερο εντατικό και λιγότερο συχνό. Η επαναφορα χρωματος με κερί δείχνει πλέον πολύ ξεπερασμένη.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ CERAMIC PRO

Η Σειρα Προιόντων CERAMIC PRO δεν αφορά μόνο την εξωτερική προστασία του οχήματος , αλλά περιέχει και εξειδικευμένα προιόντα για την προστασία και των εσωτερικών επιφανειών.

Κρατήστε το όχημά σας καινούργιο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Η περιουσία σας αξίζει το καλύτερο

FAQs

Προιοντα

Ειναι το ceramic pro ασφαλες για την βαφη μου?

Ναι, τα προϊόντα Ceramic Pro έχουν σχεδιαστεί για να είναι ασφαλή για όλες τις επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένης της βαφής σας. Το Ceramic Pro δεν θα καταστρέψει το βερνίκι ή το χρώμα σας και δεν θα ακυρώσει τις εγγυήσεις του κατασκευαστή

To Ceramic Pro ξεθωριάζει, κάνει ρωγμές, κιτρινίζει, ξεφλουδιζει?

Όχι, το Ceramic Pro δεν θα σπάσει, δεν ξεφλουδίσει ή θα κιτρινίσει. Τα προϊόντα μας έχουν υποβληθεί σε δοκιμές SGS και πραγματικές δοκιμές σε μερικά από τα πιο σκληρά περιβάλλοντα του κόσμου και ξεπέρασαν κάθε ένα από αυτά.

Ειναι το ceramic pro ασφαλες για τις αλλες επιφανεις του οχηματος μου?

Ναι, μία από τις σπουδαίες ιδιότητες του Ceramic Pro είναι η ευελιξία του και η ικανότητά του να προστατεύει οποιαδήποτε επιφάνεια επιλέξετε.

Είναι το Ceramic PRO η εναλλακτική επιλογή για το κερί?

Ναι, εφόσον εφαρμοστεί Ceramic Pro στο όχημά σας , δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανα να ασχοληθείτε με κερώματα. Ο καθαρισμός του οχηματός σας θα γίνει παιχνίδι χωρίς την αναγκη δυνατών καθαριστικών η ενίσχυση εμφανισης με κερώματα.

Θα προστατευσει το ceramic Pro το οχημα μου απο γρατζουνιες ?

Ναι, μετα την επίστρωση Ceramic Pro γίνεται 3 φορές πιο σκληρή από τη βαφή. Η επίστρωση είναι πολύ πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές. Το Ceramic Pro είναι μια επίστρωση γυαλιού και ενώ το γυαλί μπορεί ακόμα να γρατσουνιστεί και να θρυμματιστεί, είναι πολύ πιο ανθεκτικό από το εργοστασιακό βερνίκι.

Εφαρμογη

Μπορω να εφαρμόσω το Ceramic Pro στο Σκαφος μου μονος μου ?

Όχι, το Ceramic Pro πρέπει να εφαρμόζεται από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους επαγγελματίες. Αυτό το προϊόν απαιτεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των επικαλύψεων με βάση διαλύτες.

Ποιος μπορει να εφαρμοση το Ceramic Pro στο οχημα μου ?

Ένας από τους πιστοποιημένους εγκαταστάτες μας σε όλη την Ελλαδα.

Μπορεί ενας μη πιστοποιημένος πωλητής ή αντιπροσωπεία να εφαρμόσει Ceramic Pro στο οχημα μου ?

Όχι, οποιοσδήποτε πωλητής, αντιπροσωπεία ή κέντρο σέρβις ισχυρίζεται ότι εφαρμόζει το Ceramic Pro χωρίς να γίνει Πιστοποιημένος Εγκαταστάτης και αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας, προβάλλει ψευδή αξίωση.

Ποια ειναι η διαδικασια εφαρμογης και ποσο χρονο χρειαζεται ?

Η διαδικασία του Ceramic Pro θα διαρκέσει μεταξύ 3-5 ημερών ανάλογα με την κατάσταση της βαφής σας, το μέγεθος του οχήματος και τις συσκευασίες που θα επιλέξετε. Το 1ο βήμα είναι να πλύθει και να προετοιμάστει το όχημα. Το 2ο βήμα είναι να διορθώθουν όλες τις ατέλειες στο χρώμα όπως στροβιλισμούς (αράχνη) και γρατσουνιές. Μόλις προετοιμαστεί σωστά το όχημα, θα εφαρμοστεί ένας ασφαλής προπαρασκευαστικός διαλύτης σε ολόκληρο το όχημα για να φτάσει στο γυμνό χρώμα. Σε αυτό το στάδιο θα ξεκινήσει η διαδικασία επίστρωσης σε κάθε μέρος του οχήματος όπου έχει εφαρμογή το Ceramic Pro. Εφαρμόζονται τόσες στρώσεις , οσες το πακετο που επιλέγει ο πελάτης.Τέλος, ανάλογα με το υλικό που εχει ζητηθεί, θα εφαρμοστεί (ή οχι) τεχνιτή ωρίμανση του υλικού με λάμπες UV.

Το οχημα μου εχει γρατζουνιες και ζημιες,μπορει να εφαρμοστει το ceramic pro?

Όχι, οι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι επαγγελματίες μας είναι ειδικοί στην τέχνη της διόρθωσης επιφανειών. Οι επαγγελματίες μας θα επαναφέρουν το όχημά σας στην απόλυτη καλύτερη κατάσταση που μπορούν πριν από την εφαρμογή Ceramic Pro.

Ανθεκτικοτητα

Mπορει το ceramic pro να pro προστατευσει την μεμβρανη χρωματος μου?

Ναι, το Ceramic Pro θα προστατεύσει την έγχρωμη μεμβράνη σας από τυχαίες διαρροές, λεκέδες, λάδια/λεκέδες και ακτίνες UV. Το Ceramic Pro είναι εντελώς ευέλικτο και δεν θα σπάσει ή δεν ξεκολλάει από την μεμβράνη σας. Όπως με όλες τις επιφάνειες, το Ceramic Pro προσφέρει ένα εφέ αυτοκαθαρισμού που επιτρέπει στο φιλμ σας να καθαρίζεται εύκολα. Πείτε αντίο σε αμέτρητα καθαριστικά μεμβρανης που είχατε εως σήμερα.

Mπορει το ceramic pro να εφαρμοστει στο παμπριζ του οχηματος ?

Ναι, η πλήρης σειρά προϊόντων Ceramic Pro είναι εντελώς ευέλικτη. Το Ceramic Pro Glass είναι το προϊόν που εφαρμόζεται στο γυαλί για να λειτουργήσει ως υδατοαπωθητικό.

Μπορει το ceramic Pro να εμποδισει τις κηλιδες νερου ?

Όχι, το Ceramic Pro δεν θα αποτρέψει τη δημιουργία κηλίδων νερού, αλλά θα επιτρέψει την εύκολη αφαίρεση αυτών των ενοχλητικών υδάτινων σημείων χωρίς να καταστρέψει την επιφάνεια. Επειδή το Ceramic Pro δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα πάνω από το υπόστρωμα, δεν επιτρέπει στα ορυκτά να διαβρώσουν ή να χαράξουν την επιφάνεια που προστατεύει το Ceramic Pro, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των μετάλλων, των χρωμάτων, του gelcoat, των πλαστικών, των βινυλίων κ.λπ. Το Ceramic Pro είναι πυρίτιο Το προϊόν με βάση/γυαλί και το γυαλί στο παρμπρίζ σας μπορεί να εμφανίσει κηλίδες νερού, αλλά είναι πολύ πιο ανθεκτικό στα σημεία νερού από το βερνίκι σας.

Μπορει το ceramic pro να προστατευσει τις χρωμιωμένες επιφάνειες και το γυαλιστερό φινίρισμά ?

Ναι, το Ceramic Pro κάνει εξαιρετική δουλειά προστατεύοντας τις χρώμιωμένεςεπιφανειές σας από τη διάβρωση, την οξείδωση και τον αποχρωματισμό. Το αποτέλεσμα αυτοκαθαρισμού του Ceramic Pro κάνει επίσης τη συντήρηση παιχνιδάκι. Δεν χρειάζεται να γυαλίζετε συνεχώς τα χρωμιωμένα/γυαλισμένα φινιρίσματα σας για να διατηρήσετε την αρχική τους λάμψη

Μπορει το ceramic pro να προστατευσει το οχημα μου απο τσιπ πετρας?

Το Ceramic Pro είναι ένα προϊόν με βάση το πυρίτιο, που σημαίνει ότι είναι μια επίστρωση «γυαλιού». Το Ceramic Pro προσθέτει λίγη αντίσταση στα τσιπ βράχου, αλλά μπορεί ακόμα να πάρει ροκανίδια από μεγαλύτερες πέτρες και υψηλές ταχύτητες. Το γυάλινο παρμπρίζ του οχήματός σας θα εξακολουθεί να θρυμματίζεται, με αρκετα μικρότερη συχνότητα από το εργοστασιακό βερνίκι σας.

Πόσο χρόνο διαρκεί το ceramic Pro ?

Το Ceramic Pro χρυσο πακετο έχει εγγύηση εφ' όρου ζωής και επαληθεύεται μέσω της Carfax. Αυτό είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε κερί ή σφραγιστικό στην αγορά!

Mπορει το ceramic Pro να αφερεθει απο το οχημα μου ευκολα ?

Όχι, το Ceramic Pro δεν μπορεί να ξεπλυθεί όπως το κερί ή το σφραγιστικό, δίνοντάς του μακροχρόνια αποτελέσματα. Για να αφαιρέσετε το Ceramic Pro πρέπει να χρησιμοποιήσετε αλοιφαδόρο.

Διατηρηση

Τι πρεπει να χρησιμοποιησω για για να συντηρισω την επιστρωση ceramic pro ?

Αυτό είναι το υπέροχο με τα προϊόντα Ceramic Pro. Το νερό και ένα ήπιο σαπούνι ή σαπούνι πιάτων θα κάνουν το κόλπο. Αντίο σκληρές χημικές ουσίες, ράβδους αργίλου κ.λπ. Ακόμη και το καθαριστικό γυαλιού ή ένα λιπαντικό/πλύση χωρίς ξέβγαλμα θα λειτουργήσει για να διατηρήσει γρήγορα και εύκολα την επίστρωσή σας.

Πρεπει να χρησιμοποιησω κερι στο οχημα μου μετα το ceramic pro ?

Όχι, τα προϊόντα Ceramic Pro είναι η μόνιμη αντικατάσταση του κεριού και των σφραγιστικών. Μπορείτε να πετάξετε αυτά τα προϊόντα στα σκουπίδια!

Χρειάζεται το προιόν σέρβις?

Ναί. Για να διατηρήσετε την εγγύησή σας, πρέπει να παρακολουθείτε ένα ετήσιο σέρβις. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι το Ceramic Pro λειτουργεί σωστά για όλη τη διάρκεια της εγγύησης. Εάν χαθεί μια ετήσια επιθεώρηση, η εγγύηση υπερβαίνει το μικρότερο πακέτο τη στιγμή της χαμένης ετήσιας επιθεώρησης. Δηλαδή, μια Χρυσή (Διάρκεια Ζωής) εγγύηση μετατρέπεται σε Ασημένια (5 χρόνια) εγγύηση όταν χαθεί ένα ετήσιο σέρβις.

Μολις εφαρμόστηκε στο όχημα μου το Ceramic Pro, ποσος καιρός πρέπει περάσει ώστε να το πλύνω?

Θα πρέπει να περιμένετε 10-14 ημέρες πριν από την 1η πλύση για να αφήσετε τους διαλύτες να απελευθερωθούν και η επίστρωση να σκληρύνει πλήρως. Εάν παρατηρήσετε ότι το αυτοκίνητό σας έχει κηλίδες νερού, περιττώματα πουλιών, χυμούς δέντρων κ.λπ. κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων, αφαιρέστε το αμέσως ακολουθώντας τις οδηγίες φροντίδας μας. Λάβετε υπόψη ότι η επίστρωση είναι πιο απαλή, επομένως δουλέψτε τη βαφή πολύ απαλά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ