ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Το Ceramic Pro έχει σχεδιαστεί ως βιομηχανική πολυλειτουργική προστατευτική επίστρωση για όλες τις επιφάνειες. Η πολύπλοκη σύνθεσή του δημιουργεί μια μόνιμη, άκαμπτη, εύκαμπτη γυάλινη ασπίδα εξασφαλίζοντας μέγιστη αντοχή και αντοχή. Το Ceramic Pro Strong είναι το προϊόν της σειράς που χρησιμοποιείται για όλες τις εφαρμογές της βαριάς βιομηχανίας. Μπορεί να περιγραφεί ως ένα πρόσθετο προστατευτικό στρώμα, με μέγιστη σκληρότητα και ιδιότητες αυτοκαθαρισμού.

Η CERAMIC PRO ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Οι νανοκεραμικές επιστρώσεις της Ceramic Pro για χρήση σε βιομηχανικές εφαρμογές προσφέρουν την ίδια πρωτοποριακή απόδοση για σχεδόν κάθε κλάδο στον πλανήτη. Ποτέ άλλοτε μια τόσο μοντέρνα κεραμική επίστρωση δεν ήταν διαθέσιμη για εργασία σε πολλές βιομηχανίες.

Με το Ceramic Pro, οι εταιρείες μπορούν να εφαρμόσουν το ίδιο επίπεδο προστασίας και λείανσης επιφάνειας που περιμένατε για βαφή αυτοκινήτου, σε μια πληθώρα άλλων επιφανειών.

Αυτές οι επιφάνειες περιλαμβάνουν υλικά όπως γυαλί στο πλάι των κτιρίων ή στο εσωτερικό των καταστημάτων. Επιφάνειες όπως μαρμάρινοι πάγκοι μπορούν να διατηρηθούν καθαρές και χωρίς λεκέδες με λιγότερη προσπάθεια. Το ξύλο μπορεί να σφραγιστεί και να προστατευτεί από τις ακτίνες UV και την υγρασία.

Η λίστα με τις επιφάνειες που μπορούν να επικαλυφθούν με το Ceramic Pro είναι κυριολεκτικά ατελείωτη. Τέλος, υπάρχει μια επίστρωση που προσφέρει μόνιμη προστασία και απαράμιλλη στιλπνότητα για κάθε κλάδο που μπορεί κανείς να φανταστεί.

shield

ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το Ceramic Pro Strong είναι ένα προϊόν με δυνατότητα στρώσης που ξεκινά με μια διεισδυτική βάση που μπορεί να δημιουργηθεί δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα που σφραγίζει το gelcoat σας.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΡΑΓΜΑ

Το Ceramic Pro Strong ειναι το προιον μας για βιομηχανικη χρηση φτιαγμενο να αντεχει την πιο σκληρη. Βασίζεται σε εξαιρετικά προηγμένη νανοτεχνολογία αποτελεσματική σε όλες τις βιομηχανικές επιφάνειες. Όταν ωριμάσει η σύνθεση σχηματίζει ένα ισχυρό και ανθεκτικό φράγμα, ανθεκτικό σε διαλύτες, οξέα, αλκάλια, ακτίνες UV, δύσκολες καιρικές συνθήκες και διάβρωση.

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Η επίστρωση θα προστατεύει ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ την επιφάνεια των αγωγών, των μεταλλικών κατασκευών, των στεφάνων, των θαλάσσιων σκαφών, των προσόψεων, των παραθύρων, των αεροπλάνων, των εξέδρων πετρελαίου, των μέσων μαζικής μεταφοράς, των οικοδομικών υλικών και των οδικών σημάτων. Η μακροζωία των επιφανειών που είναι επιρρεπείς στην έκθεση θα αυξηθεί δραματικά με το Ceramic Pro Strong.

ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Με το Strong, η επικαλυμμένη επιφάνεια απωθεί τη βρωμιά, τη λάσπη ή άλλους ρύπους διατηρώντας την επιφάνεια ανέπαφη χωρίς γήρανση. Η δαπανηρή συντήρηση οποιονδήποτε βιομηχανικών ακινήτων θα απαιτείται λιγότερο συχνά, καθιστώντας την Strong μια πολύτιμη επένδυση για κάθε επιχείρηση στη βαριά βιομηχανία.

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 9Η

Στη βιομηχανία επίστρωσης η σκληρότητα ή η ικανότητα ενός προϊόντος να αντιστέκεται στις γρατσουνιές προσδιορίζεται από τη δοκιμή μολυβιού. Το Strong έχει δοκιμαστεί και ταξινομηθεί με σκληρότητα πάνω από 9H.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Μόλις σκληρυνθεί, η επίστρωση παρέχει προστασία από θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -50 έως 2.200 βαθμούς Φαρενάιτ. Καμία άλλη επίστρωση στην αγορά δεν παρέχει αυτό το επίπεδο ανθεκτικότητας στη θερμοκρασία.

ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Η επίστρωση έχει 100% αντοχή σε επιβλαβείς ρύπους και σκληρές χημικές ουσίες. Μόλις σκληρυνθεί, ο μόνος τρόπος για να αφαιρέσετε την επίστρωση είναι μέσω βαριάς τριβής. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV

Το Ceramic Pro Strong προστατεύει την επιφάνεια από τις ακτίνες UV, αποτρέποντας τη γήρανση του χρώματος, του καουτσούκ και του πλαστικού. Κανονικά πολυμερή όπως αυτά είναι τα πρώτα που παρουσιάζουν σημάδια βλάβης από την υπεριώδη ακτινοβολία.

ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ

windows

Windows & Facades

Η επίστρωση προστατεύει την επιφάνεια από το σκληρό νερό, τη συσσώρευση ασβεστίου, τα υδατογραφήματα, την άμμο και τη βρωμιά. Το νερό που χτυπά τις επιφανειακές χάντρες και κυλάει αφαιρώντας τη βρωμιά μαζί του, δίνοντας στην επιφάνεια μια ιδιότητα αυτοκαθαρισμού

antigraffiti

Αντι-γκράφιτι

Τα βαγόνια του τρένου και οι τοιχογραφίες είναι στόχοι ζωγράφων γκράφιτι σε όλο τον κόσμο. Με μια προστατευτική επίστρωση Ceramic Pro, το χρώμα γκράφιτι δεν θα κολλήσει στην επιφάνεια και μπορεί να αφαιρεθεί με ένα απλό πλύσιμο με πίεση. Στα βαγόνια τρένων η επίστρωση προστατεύει επίσης από σημάδια καψίματος από σπινθήρες φρένων.

application

Κλωστοϋφαντουργία

Οι επικαλύψεις Ceramic Pro είναι πολύ χρήσιμες για υφάσματα και υφάσματα. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τη στεγανοποίηση και την προστασία από λεκέδες τεντών και σκηνών για εξωτερικούς σκοπούς. Η επίστρωση είναι επίσης χρήσιμη για σακίδια πλάτης, ρούχα για δύσκολες καιρικές συνθήκες και εξοπλισμό βιομηχανικής ασφάλειας.

nuclear

Ανοξείδωτο ατσάλι

Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν είναι πάντα ανοξείδωτος. Η επίστρωσή μας συνδέεται με τον ανοξείδωτο χάλυβα και του δίνει πρόσθετη προστασία και γυαλάδα όταν χρειάζεται.

marble

Μάρμαρο

Το Ceramic Pro σε επεξεργασμένο μάρμαρο αποκτά γυαλιστερό και πολύ υγρό απωθητικό. Μόλις εφαρμοστεί προστατεύει την επιφάνεια από κάθε είδους λεκέδες, γρατσουνιές και ταυτόχρονα επιτρέπει στην πέτρα να αναπνέει. Δεν χρειάζονται κεριά ή στεγανωτικά μετά την εφαρμογή του προϊόντος.

trucks

Trucks & Excavators

Η επίστρωση αυτών των οχημάτων προστατεύει το εξωτερικό από κάθε είδους κατάχρηση και μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης. Τα φορτηγά καθαρίζονται εύκολα καθώς εμποδίζει το υλικό να κολλήσει στο εξωτερικό.
Trucks become easy to clean as it prevents the material from sticking to the exterior.

aviation

Αεροπορία

Το Ceramic Pro προστατεύει το αεροσκάφος από τα ακραία κλίματα και τους ρύπους. Με πολλαπλές στρώσεις και τη σωστή συντήρηση, το Ceramic Pro θα αποτρέψει τη διάβρωση της βροχής, το τέντωμα του ουρανού και το πάγο. Μόλις εφαρμοστεί θα μειώσει επίσης την αντίσταση που εξοικονομεί καύσιμο.

industrial_coatings_broad

Πυρηνικα

Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν είναι πάντα ανοξείδωτος. Η επίστρωσή μας συνδέεται με τον ανοξείδωτο χάλυβα και του δίνει πρόσθετη προστασία και γυαλάδα όταν χρειάζεται.

wood

Ξύλο

Το Strong μπορεί να εφαρμοστεί στις περισσότερες ξύλινες επιφάνειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για λάδια, λεκέδες και στεγανωτικά. Η επίστρωση εμποδίζει τις ακτίνες UV και το νερό να καταστρέψουν την επιφάνεια. Όχι μόνο αυτό, αλλά η αντοχή είναι μεγάλη.
The coating prevents UV rays and water from damaging the surface. Not just that, but the durability is extensive.

military

Στρατός

Το Strong χρησιμοποιείται σε όλους τους κλάδους του στρατού για την προστασία επιφανειών που εκτίθενται σε σκληρά περιβάλλοντα. Προστατεύει περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας που κυμαίνονται από αισθητήρες και κάμερες μέχρι εξοπλισμό ανοικτής θαλάσσης και μαχητικά αεροσκάφη από γρατσουνιές, πάγο και διάβρωση.

oil

Σωληνώσεις

Το Ceramic pro χρησιμοποιείται για τη μείωση του κόστους συντήρησης και την προστασία όλων των τύπων αγωγών από τη διάβρωση
. Η επιφάνεια γίνεται τόσο λεία που η βρωμιά, το λάδι και τα υπολείμματα δεν κολλάνε. Αυτό μειώνει δραματικά το κόστος συντήρησης.

heavy-industry

Εφαρμογή Σε Βαριά Βιομηχανία

Το Strong μπορεί να εφαρμοστεί με πιστόλια αέρα, βούρτσες ή σφουγγάρια. Όταν εργάζεστε σε επιφάνειες όπου η γυαλάδα είναι ένας παράγοντας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια διαδικασία σκουπίσματος για την αφαίρεση υπολειμμάτων και την αποφυγή κηλίδων και ραβδώσεων.

ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

PROPERTIES

Θερμοκρασία

Μόλις σκληρυνθεί, η επίστρωση παρέχει προστασία από θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -50 έως 2.200 βαθμούς Φαρενάιτ.

Χημική αντίσταση

Η επίστρωση έχει 100% αντοχή σε επιβλαβείς ρύπους και σκληρές χημικές ουσίες. Μόλις σκληρυνθεί, ο μόνος τρόπος για να αφαιρέσετε την επίστρωση είναι μέσω βαριάς τριβής.

Ανθεκτικό σε Οξείδωση & Διάβρωση

Το Ceramic Pro Strong προστατεύει το χρώμα και το μέταλλο από την επαφή με το νερό και το οξυγόνο, αποτρέποντας την οξείδωση και τη διάβρωση.

Ελαστικοτητα

Το Ceramic Pro Strong έχει αποδειχθεί ότι είναι μια τέλεια επίστρωση για επιφάνειες που εκτίθενται σε διαστολή και παραμόρφωση.

Σκληρότητα

Στη βιομηχανία επικαλύψεων, η σκληρότητα των προϊόντων ή η ικανότητα αντίστασης στις γρατσουνιές προσδιορίζεται από τη δοκιμή μολυβιού.

Προστασία απο την ακτινοβολια UV

Το Strong έχει δοκιμαστεί και ταξινομηθεί πάνω από 9H. Προστασία UV Το Ceramic Pro Strong προστατεύει την επιφάνεια από τις ακτίνες UV, αποτρέποντας τη γήρανση του χρώματος, του καουτσούκ και του πλαστικού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ