ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ

ΤΟ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΚΑΦΗ

Η επαγγελματική σειρά κεραμικών επιστρώσεων Ceramic Pro δεν προορίζεται μόνο για την προστασία των αυτοκινήτων, των γιοτ, των σκαφών και των σπιτιών, αλλά είναι επίσης ιδανική για την προστασία αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Οι επικαλύψεις θα βοηθήσουν στην προστασία των αεροσκαφών από τη διάβρωση, το πάγωμα και θα βοηθήσουν στην εξοικονόμηση κόστους συντήρησης.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ CERAMIC PRO

Αποδεδειγμένη προστασία για την αεροπορική βιομηχανία

Η επαγγελματική σειρά κεραμικών επιστρώσεων Ceramic Pro δεν προορίζεται μόνο για την προστασία των αυτοκινήτων, των γιοτ, των σκαφών και των σπιτιών, αλλά είναι επίσης ιδανική για την προστασία αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Οι επικαλύψεις θα βοηθήσουν στην προστασία των αεροσκαφών από τη διάβρωση, το πάγωμα και θα βοηθήσουν στην εξοικονόμηση κόστους συντήρησης.

Τα Ceramic Pro Coatings μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους αεροσκαφών. Τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική προστασία. Θα προσφέρει επιπλέον γυαλάδα και υπέροχη εμφάνιση, για να μην αναφέρουμε το αποτέλεσμα αυτοκαθαρισμού.

Λόγω των υδροφοβικών ιδιοτήτων, το Ceramic Pro θα παρέχει καλύτερη ορατότητα και πρόσθετη ασφάλεια στις πτήσεις κατά τη διάρκεια της βροχής ή του χιονιού

Εξωτερική Προστασία

Το εξωτερικό μπορεί να προστατεύεται από τη διάβρωση, τους ρύπους και οποιαδήποτε τυχαία ζημιά. Οι επικαλύψεις Ceramic Pro είναι μη οργανικές και δεν μπορούν να διαλυθούν από οξέα, βάσεις και διαλύτες. Θα παραμείνει μόνιμα στο σκάφος και θα διατηρήσει την ολοκαίνουργια εμφάνισή του για χρόνια.

Εσωτερική προστασία

Η σειρά προϊόντων Ceramic Pro διαθέτει εξειδικευμένες λύσεις για πλαστική, δερμάτινη, υφασμάτινη και αντιβακτηριδιακή επίστρωση με βάση το διοξείδιο του τιτανίου με ιόντα αργύρου. Αυτές οι επικαλύψεις μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των αεροσκαφών της Πολιτικής Αεροπορίας και να βελτιώσουν την ασφάλεια των επιβατών. Επιπλέον, μπορεί να ανανεώσει την εμφάνιση των καθισμάτων και των πλαστικών μερών του εσωτερικού που έχουν χρησιμοποιηθεί για αρκετο καιρο.

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ

ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΝΑΝΟ-ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η CERAMIC PRO ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΒΑΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ

ANTOXH: Το Ceramic Pro μόλις σκληρυνθεί, μετράται ότι έχει σκληρότητα πάνω από 9Η. Το συνηθες εργοστασιακό βερνίκι έχει σκληρότητα μεταξύ 2H και 4H. Η αύξηση της σκληρότητας της επικαλυμμένης επιφάνειας είναι τεράστια. Αυτό το καθιστά την πιο σκληρή επίστρωση βαφής στην αγορά σήμερα. Αυτή η νέα γυάλινη ασπίδα αποτρέπει μικρές γρατσουνιές στο διάφανο παλτό σας και λειτουργεί ως θυσιαστική στρώση. Αυτό διατηρεί την αρχική εργοστασιακή βαφή

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Οποιεσδήποτε επιφανειακές γρατσουνιές που συμβαίνουν στην επίστρωση αφαιρούνται εύκολα με ελαφρύ γυάλισμα που δεν θα εξασθενίσει την ακεραιότητα της αρχικής διαφανούς επίστρωσης. Με το Ceramic Pro το χρώμα σας δεν θα ξεθωριάσει ούτε θα γεράσει λόγω της προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία στην επίστρωση γυαλιού. Σκεφτείτε το Ceramic Pro ως ένα πρόσθετο διαφανές στρώμα επίστρωσης, μόνο πολύ πιο σκληρό. Όλα αυτά επιτρέπουν περισσότερη ηρεμία και πληρέστερη απόλαυση του οχήματός σας, ακόμη και σε σκληρά περιβάλλοντα.

ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Όντας Γυαλιστερή, Λεία και Αυτοκαθαριζόμενη, αυτή η νανοτεχνολογία επιτρέπει στα κεραμικά νανοσωματίδια να γεμίζουν τους μικρότερους πόρους της βαφής, γεγονός που κάνει τη γυάλινη ασπίδα Ceramic Pro λαμπερή, λεία και εξαιρετικά λεία ή υδρόφοβη. Το Ceramic Pro μειώνει δραματικά την επιφανειακή τάση αποτρέποντας περιβαλλοντικούς ρύπους όπως: περιττώματα πουλιών, ζωύφια, βρωμιά, πίσσα και μπογιά γκράφιτι να κολλήσουν στην επιφάνεια. Το νερό απομακρύνει εύκολα τη βρωμιά από την επιφάνεια ενθυλακώνοντάς την ενώ κυλά από την επιφάνεια. Αυτό ονομάζεται "ιδιοτητα αυτοκαθαρισμού".

ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Το Ceramic Pro 9H είναι μια εφάπαξ εφαρμογή εάν συντηρείται σωστά. Μόλις σκληρυνθεί η θωράκιση γυαλιού Ceramic Pro, μπορεί να αφαιρεθεί μόνο μέσω τριβής όπως υγρή λείανση. Αυτό τοποθετεί το Ceramic Pro σε μια κατηγορία από μόνο του, σε σύγκριση με τα στεγανωτικά ή τα κεριά που αλλοιώνονται γρήγορα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ