ΕΠΙΔΟΣΗ| ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ | ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΤΟRSPORT

Η εύρεση αυτών των επιπλέον 5 ίππων κάτω από το καπό, βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων της ανάρτησης, αφαιρώντας έναν βαθμό κάθετης δύναμης – όλα ισοδύναμα για την πορεία σε εγκαταστάσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο. Οι οδηγοι είναι αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ταχύτητας και της επιτάχυνσης – ανεξάρτητα από τη σειρά αγώνων που αγωνίζονται. Απαιτούν την πρωτιά, υπερηφανεύονται για τα εργαλεία και τον εξοπλισμό υποστήριξης τους και πάντα προσπαθούν να περάσουν πρώτοι τη γραμμή τερματισμού – εντός και εκτός πίστας.

Το Ceramic Pro έχει παρόμοια υψηλά πρότυπα και τα ενσωματώνουμε στις καθημερινές μας λειτουργίες. Εμπλουτίζουμε σύγχρονη τεχνολογία, υλικά αιχμής και τεχνικές ακριβείας κατασκευής σε κάθε προστατευτική λύση στο οπλοστάσιό μας. Από τις ναυαρχίδες μας 9H Nano Ceramic Coatings, έως Instant Healing Paint Protection Film, και θερμομονωτικές κεραμικές μεμβράνες παραθύρων υπερύθρων. Οι ομάδες μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν μια πληθώρα λύσεων που βελτιώνουν την απόδοση και την άνεση & την εμφάνιση, να μειώσουν την αεροδυναμική αντίσταση και να απλοποιήσουν τη διαδικασία καθαρίσμου τα πολύτιμα αντικείμενα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

PPF, ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ

Η ΜΟΝΗ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ANTOXH: Το Ceramic Pro μόλις σκληρυνθεί, μετράται ότι έχει σκληρότητα πάνω από 9Η. Το συνηθες εργοστασιακό βερνίκι έχει σκληρότητα μεταξύ 2H και 4H. Η αύξηση της σκληρότητας της επικαλυμμένης επιφάνειας είναι τεράστια. Αυτό το καθιστά την πιο σκληρή επίστρωση βαφής στην αγορά σήμερα. Αυτή η νέα γυάλινη ασπίδα αποτρέπει μικρές γρατσουνιές στο διάφανο παλτό σας και λειτουργεί ως θυσιαστική στρώση. Αυτό διατηρεί την αρχική εργοστασιακή βαφή

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Οποιεσδήποτε επιφανειακές γρατσουνιές που συμβαίνουν στην επίστρωση αφαιρούνται εύκολα με ελαφρύ γυάλισμα που δεν θα εξασθενίσει την ακεραιότητα της αρχικής διαφανούς επίστρωσης. Με το Ceramic Pro το χρώμα σας δεν θα ξεθωριάσει ούτε θα γεράσει λόγω της προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία στην επίστρωση γυαλιού. Σκεφτείτε το Ceramic Pro ως ένα πρόσθετο διαφανές στρώμα επίστρωσης, μόνο πολύ πιο σκληρό. Όλα αυτά επιτρέπουν περισσότερη ηρεμία και πληρέστερη απόλαυση του οχήματός σας, ακόμη και σε σκληρά περιβάλλοντα.

ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Όντας Γυαλιστερή, Λεία και Αυτοκαθαριζόμενη, αυτή η νανοτεχνολογία επιτρέπει στα κεραμικά νανοσωματίδια να γεμίζουν τους μικρότερους πόρους της βαφής, γεγονός που κάνει τη γυάλινη ασπίδα Ceramic Pro λαμπερή, λεία και εξαιρετικά λεία ή υδρόφοβη. Το Ceramic Pro μειώνει δραματικά την επιφανειακή τάση αποτρέποντας περιβαλλοντικούς ρύπους όπως: περιττώματα πουλιών, ζωύφια, βρωμιά, πίσσα και μπογιά γκράφιτι να κολλήσουν στην επιφάνεια. Το νερό απομακρύνει εύκολα τη βρωμιά από την επιφάνεια ενθυλακώνοντάς την ενώ κυλά από την επιφάνεια. Αυτό ονομάζεται "ιδιοτητα αυτοκαθαρισμού".

ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Το Ceramic Pro 9H είναι μια εφάπαξ εφαρμογή εάν συντηρείται σωστά. Μόλις σκληρυνθεί η θωράκιση γυαλιού Ceramic Pro, μπορεί να αφαιρεθεί μόνο μέσω τριβής όπως υγρή λείανση. Αυτό τοποθετεί το Ceramic Pro σε μια κατηγορία από μόνο του, σε σύγκριση με τα στεγανωτικά ή τα κεριά που αλλοιώνονται γρήγορα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ CERAMIC PRO ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ;

ΚΑΛΗ
ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η επίστρωση θα προστατεύει το εξωτερικό και το εσωτερικό του οχήματος από τη φθορά για μια ζωή. Επομένως, η αγοραία αξία μεταπώλησης θα είναι σημαντικά υψηλότερη! Το Ceramic Pro στο τέλος πληρώνει για τον εαυτό του.

ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ
ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ

Μόλις εφαρμοστεί η επίστρωση θα δείτε ένα εφέ καθρέφτη, γυαλάδα και βάθος χρώματος, ασύγκριτο με οτιδήποτε άλλο! Με την κατάλληλη συντήρηση το φινίρισμα του αυτοκινήτου σας θα λάμπει για πολλά χρόνια ακόμα.

ΠΙΟ ΛΙΓΗ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η επιφάνεια με λεία επίστρωση δεν θα επιτρέψει τη βρωμιά, τη σκόνη των φρένων και την πίσσα να κολλήσουν στο χρώμα, τους τροχούς ή το γυαλί σας. Αυτό κάνει το πλύσιμο του οχήματός σας λιγότερο εντατικό και λιγότερο συχνό. Η επαναφορα χρωματος με κερί δείχνει πλέον πολύ ξεπερασμένη.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ. ΑΠΟ ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΦΙΛΜ ΒΙΝΥΛΙΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΡΟΧΟΥΣ, ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Η ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΡΟΜΟΥ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Στην πίστα, ο συνεχιζόμενος συνεργάτης Ceramic Pro δανείζει την τεχνολογία του στην οικογένεια CrowdStrike Racing. Το Ceramic Pro παρέχει μια υγρή νανοκεραμική επίστρωση που όταν σκληρύνεται μετατρέπει τις επιφάνειες των αυτοκινήτων, σκαφών, αεροπλάνων και βιομηχανικών αντικειμένων σε μια μόνιμη, ανθεκτική, αλλά εύκαμπτη γυάλινη ασπίδα. Το Ceramic Pro έχει επαληθευτεί από την CARFAX με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους εγκαταστάτες σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ