Ζελατίνες Προστασίας για χρώματα

Οι πιο προηγμένες τεχνολογικά κεραμικές ταινίες PPF

Η εξαιρετικά προηγμένη μας μεμβράνη προστασίας χρωμάτων KAVACA® έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από τους διεθνούς φήμης κατασκευαστές Ceramic Pro NanoShine LTD. Το KAVACA PPF είναι ένα φιλμ αλειφατικής πολυουρεθάνης υψηλής απόδοσης. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει βαμμένες επιφάνειες και άλλα υλικά από τριβή, διάβρωση, χημικές ουσίες και άλλους τύπους φυσικών βλαβών.

Στη σειρά προστατευτικών μεμβρανών KAVACA, υπάρχουν πολλές προσαρμοσμένες λύσεις – συμπεριλαμβανομένων των KAVACA Ceramic Coated Paint Protection Film και KAVACA Matte PPF.

null

KAVACA CERAMIC COATED PPF

KAVACA Ceramic Coated PPF

Το KAVACA PPF είναι το μόνο πραγματικό φιλμ προστασίας βαφής με έγχυση κεραμικού στην αγορά. Το KAVACA Ceramic Coated έρχεται από το εργοστάσιο προεπικαλυμμένο με την πατενταρισμένη φόρμουλα PPF & Vinyl της Ceramic Pro. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα της αυτο-θεραπευόμενης προστατευτικής μεμβράνης βαφής με την πρόσθετη υδρόφοβη και αυτοκαθαριζόμενη δράση μιας κεραμικής επίστρωσης Ceramic Pro.

null

KAVACA MATTE FINISH PPF

KAVACA PPF Matte Finish

Το KAVACA Matte Finish PPF σας δίνει την ευελιξία να μετατρέψετε άμεσα τη γυαλιστερή βαφή σας σε ένα βαθύ, πλούσιο, ματ φινίρισμα με ένα κλάσμα του κόστους μιας νέας ματ βαφής. Αυτό το κομψό PPF μπορεί να τοποθετηθεί σε βαφές αυτοκινήτου και εξαρτήματα από ανθρακονήματα. Το KAVACA Matte Finish PPF είναι εμποτισμένο με μια πατενταρισμένη σύνθεση κόλλας που παρέχει καλύτερη πρόσφυση από άλλη άλλη μεμβράνη της αγοράς. Το καλύτερο μέρος είναι ότι απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα της ματ βαφής, χωρίς το κόστος και την επιπλέον ταλαιπωρία που συνεπάγεται η φροντίδα της ματ βαφής.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ KAVACA PPF

Η KAVACA Paint Protection Film εμποτιζει την τεχνολογία Ceramic Pro κατά την παραγωγή της ζελατίνας, βελτιώνοντας τη συνολική οπτική εμφάνιση οποιασδήποτε επιφάνειας εφαρμόζεται. Βοηθά επίσης στη σφράγιση μικρών ατελειών στην επιφάνεια του χρώματος, χωρίς το φαινόμενο φλοιού πορτοκαλιού που είναι κοινό με πολλές προστατευτικές μεμβράνες αυτοκινήτων.

Ο συνδυασμός προηγμένης νανοτεχνολογίας, χρήσης ανώτερων υλικών και αυστηρών προτύπων ποιοτικού ελέγχου παράγει την υψηλότερη ποιότητα, τη μεγαλύτερη διάρκεια και την ισχυρότερη πρόσφυση από οποιοδήποτε φιλμ προστασίας βαφής που κατασκευάζεται σήμερα.

Με εντυπωσιακή οπτική εμφάνιση, η προστατευτική μας μεμβράνη βαφής λειτουργεί ως αυτοθεραπευόμενη προστατευτική στρώση, αποτρέποντας την καταστροφή του χρώματος, των προβολέων, των ανθρακονημάτων, των περιτυλίξεων βινυλίου και άλλων υποστρωμάτων από μικρές γρατσουνιές και γρατσουνιές. Η αυτοθεραπεία είναι επίσης στιγμιαία. Οι μέρες που χρειαζόμουν μια μεγάλη δόση ηλιακού φωτός ή ένα πιστόλι θερμότητας για να τεθεί σε ισχύ η αυτοθεραπεία έχει περάσει.

Γιατί οι ιδιοκτήτες οχημάτων προτιμούν το PPF KAVACA για προστασία του αυτοκινήτου τους

  • Βοηθά στην προστασία της βαφής του οχήματος και άλλων υλικών από τα υπολείμματα του δρόμου – με εξαιρετική γυαλάδα ή πλούσιο ματ φινίρισμα.
  • Μπορεί να εφαρμοστεί ως πακέτο μπροστινού προφυλακτήρα, πλήρες μπροστινό μέρος ή για πληρη κάλυψη ολόκληρου του οχήματος.
  • Έως 12 χρόνια περιορισμένη εγγύηση – Υψηλότερη μεταξύ των προστατευτικών ταινιών
  • Ανώτερη αντίσταση στις γρατσουνιές για τη βαμμένη επιφάνεια, το καπό, το φτερό, τους πλευρικούς καθρέφτες, τους προβολείς και πολλά άλλα.
  • Εξαιρετική σαφήνεια. Συνδέεται απευθείας στη διαφανή στρώση της εργοστασιακής βαφής και συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών στροβιλισμού καλύτερα από άλλες προστατευτικές μεμβράνες βαφής.
  • Εξαιρετική προστασία στο χρώμα του αυτοκινήτου από πιτσιλίσματα, πέτρες, αντοχή στους λεκέδες, αλάτι, βρωμιά από το δρόμο και πάγο ή χιόνι.

Για πρόσθετη προστασία, η μεμβράνη προστασίας βαφής KAVACA μπορεί να επικαλυφθεί με επίστρωση κεραμικής νανοκεραμικής επίστρωσης Ceramic Pro 9H με ειδική σύνθεση. Ο συνδυασμός δύο από τα πιο προηγμένα προϊόντα προστασίας επιφανειών έχει ως αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα, βελτιωμένη συνολική προστασία της επιφάνειας και την απόλυτη ασπίδα προστασίας.

Οφείλετε στον εαυτό σας και στο αυτοκίνητό σας να επιλέξετε KAVACA. Ζητήστε το ονομαστικά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ