ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ

Το Ceramic Pro έχει σχεδιαστεί ως βιομηχανική πολυλειτουργική προστατευτική επίστρωση για όλες τις επιφάνειες. Για τη βιομηχανία σήμανσης, έχουμε δημιουργήσει πρόσθετες συνθέσεις με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση για το υλικό του υποστρώματος. Τα προϊόντα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν την καλύτερη πρόσφυση σε βινύλιο και παρόμοια πολυμερή. Επίσης, για μεταλλικές επιγραφές, όπως το αλουμίνιο CNC. Τα προϊόντα μας προσφέρουν μια σύνθετη σύνθεση που δημιουργεί μια μόνιμη, άκαμπτη, εύκαμπτη γυάλινη θωράκιση εξασφαλίζοντας μέγιστη αντοχή και αντοχή. Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε το Ceramic Pro για σήμανση, είναι ότι είναι ένα πρόσθετο προστατευτικό στρώμα, με μέγιστη σκληρότητα, φιλτράρισμα UV και ιδιότητες αυτοκαθαρισμού.

ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η νανοκεραμική επίστρωση της Ceramic Pro είναι μια επαναστατική κεραμική επίστρωση για βιομηχανικές εφαρμογές όπως η προστασία πινακίδων. Κανείς δεν θέλει να επενδύσει πολλά χρήματα σε μια πινακίδα και να φαίνεται θολή και ξεπερασμένη μέσα σε λίγα χρόνια. Η αόρατη γυάλινη επιφάνεια 9H που προστατεύει μια επικαλυμμένη επιφάνεια προσφέρει απίστευτη προστασία UV. Οι επιβλαβείς ακτίνες UV αντιπροσωπεύουν την υπ' αριθμόν ένα αιτία εξασθένισης σε οποιοδήποτε πινακιδα. Το δεύτερο είναι η ζέστη. Το Ceramic Pro προστατεύει και από τα δύο. Μια πινακίδα επικαλυμμένη με Ceramic Pro θα αντισταθεί στο ξεθώριασμα με πολύ εμφανή σταθερότητα χρώματος αδύνατη με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Επιπλέον, η λεία επιφάνεια μιας επικαλυμμένης επιφάνειας θα είναι πολύ πιο εύκολο να καθαριστεί. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος συντήρησης για την απομάκρυνση της σκόνης, της βρωμιάς και των περιττωμάτων πτηνών μειώνεται σημαντικά.

Επιπλέον, για επιγραφές από μέταλλο, όπως επιγραφές αλουμινίου, η επίστρωση προστατεύει το υπόστρωμα από την οξείδωση. Αυτό σημαίνει ότι το Ceramic Pro όχι μόνο θα προστατεύει τις γεμάτες περιοχές της πινακιδας σας, αλλά θα προστατεύει και τις κενές περιοχές γύρω από αυτό. Στις δοκιμές μας επικαλύψαμε σημάδια από διάφορα υλικά. Εφαρμόσαμε το Ceramic Pro μόνο στο μισό από κάθε διαθέσιμο υπόστρωμα και χρώμα. Στη συνέχεια βάζουμε αυτά τα επικαλυμμένα υλικά στο άμεσο ηλιακό φως για 3 μήνες. Μετά την περίοδο δοκιμής, μπορείτε να δείτε καθαρά πώς οι επικαλυμμένες περιοχές διατήρησαν το χρώμα τους και φαίνονται πολύ νεότερες. Δείτε τα παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε μόνοι σας. Θα συνειδητοποιήσετε αμέσως ότι η προστασία της εμφάνισης μιας επένδυσης, όπως ένα σημάδι, είναι απολύτως άσκοπη.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ALUMINUM

VINYL

3 MONTH UPDATE

Η CERAMIC PRO ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΑΙΣΘΗΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Με την πρόσθετη λείανση της επικαλυμμένης επιφάνειας, οι ρύποι όπως τα περιττώματα πουλιών, η βρωμιά και ακόμη και η όξινη βροχή είναι λιγότερο πιθανό να λεκιάσουν ένα σημάδι, καθιστώντας τον καθαρισμό των προστατευόμενων περιοχών λιγότερο εντατική και λιγότερο συχνή.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Η επίστρωση Ceramic Pro θα βοηθήσει στην αποτροπή ή στην σημαντική επιβράδυνση της διαδικασίας χάραξης από στοιχεία όπως περιττώματα πουλιών και χυμό δέντρων. Μια επικαλυμμένη επιγραφή έχει ένα σκληρό φράγμα που χωρίζει το βινύλιο, το μέταλλο, το πολυμερές ή την εκτύπωση από τα στοιχεία.

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Η ισχυρή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία που παρέχει η επίστρωση θα αυξήσει τη μακροζωία της εμφάνισης ενός σήματος ελαχιστοποιώντας το ξεθώριασμα του χρώματος, τους λεκέδες και την οξείδωση. Αυτό δίνει ένα σημάδι που φαίνεται καλύτερο για πολύ περισσότερο.
This yields a sign that looks better for much longer.

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 9Η

Στη βιομηχανία επίστρωσης η σκληρότητα ή η ικανότητα ενός προϊόντος να αντιστέκεται στις γρατσουνιές προσδιορίζεται από τη δοκιμή μολυβιού. Το Strong έχει δοκιμαστεί και ταξινομηθεί με σκληρότητα πάνω από 9H.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Μόλις σκληρυνθεί, η επίστρωση παρέχει προστασία από θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -50 έως 2.200 βαθμούς Φαρενάιτ. Καμία άλλη επίστρωση στην αγορά δεν παρέχει αυτό το επίπεδο ανθεκτικότητας στη θερμοκρασία.

ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Η επίστρωση έχει 100% αντοχή σε επιβλαβείς ρύπους και σκληρές χημικές ουσίες. Μόλις σκληρυνθεί, ο μόνος τρόπος για να αφαιρέσετε την επίστρωση είναι μέσω βαριάς τριβής. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV

Το Ceramic Pro Strong προστατεύει την επιφάνεια από τις ακτίνες UV, αποτρέποντας τη γήρανση του χρώματος, του καουτσούκ και του πλαστικού. Κανονικά πολυμερή όπως αυτά είναι τα πρώτα που παρουσιάζουν σημάδια βλάβης από την υπεριώδη ακτινοβολία.

ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ