Το Ceramic Pro ION είναι η νεότερη εξέλιξη στον τομεα Νανοτεχνολογιας.

  • Ανώτερη αντοχή σε φθορά & γρατζουνιές
  • Bελτιωμένη αντοχή στις χημικές ουσίες
  • Ένα μόνο στρώμα ION παρέχει την ίδια προστασία με δύο στρώματα παραδοσιακών νανοκεραμικών επικαλύψεων

Πως δουλεύει η τεχνολογία του Ceramic pro ion ?

Η Ceramic Pro αρχικά δημιούργησε την κεραμική επίστρωση με ονομα "CP 9H " που επέτρεπε στους εγκαταστάτες να στοιβάζουν πολλαπλά στρώματα για να παρέχουν μέγιστη προστασία και μακροζωία. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία κατασκευής επέτρεψαν στην Ceramic Pro να φέρει για άλλη μια φορά επανάσταση στη βιομηχανία κεραμικών επιστρώσεων με την κυκλοφορία των Ceramic Pro ION και ION Top Coat.

Το Ceramic Pro ION είναι ένα σύστημα κεραμικής επίστρωσης δύο συστατικών που χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία ION Exchange για τη σύντηξη πολλαπλών στρωμάτων επίστρωσης σε μια ενιαία, ανθεκτική και στιβαρή προστατευμένη επιφάνεια.

Αυτή η τεχνολογία επίστρωσης αυξάνει την αντοχή του ατομικού δεσμού εντός των δύο επικαλύψεων και του αρχικού υποστρώματος μόλις εφαρμοστεί. Το αποτέλεσμα είναι μια κεραμική επίστρωση που παράγει διπλάσια αντοχή, ακεραιότητα και μακροζωία από τις παραδοσιακές νανοκεραμικές επιστρώσεις

Αυτή η κεραμική επίστρωση επόμενης γενιάς διατίθεται αποκλειστικά στους κορυφαιους αντιπροσώπους Ceramic Pro.

Το συστημα επίστρωσης ION

Το πρώτο στάδιο του συστήματος επίστρωσης ION, παρέχει συμπαγές πρωτεύον στρώμα επίστρωσης που γεμίζει τις μικροσκοπικές ατέλειες που βρίσκονται σε διαφανείς επιστρώσεις. Ως αποτέλεσμα, γίνεται ανθεκτικό στην οξείδωση, τη διάβρωση, την τριβή και την καταστροφή της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Το δεύτερο στάδιο του συστήματος επίστρωσης ION βοηθά στην ενεργοποίηση της αντίδρασης ανταλλαγής ΙΟΝ. Αυτό παρέχει ανώτερες υδρόφοβες ιδιότητες και αυξημένη αντοχή σε χημικά και λειαντικά.

Προσφέρουμε προστασία με την εξελιγμένη τεχνολογια ΙON

Το αδύνατο έχει γίνει πραγματικότητα με τη χρήση της τεχνολογίας ION Exchange σε επιστρώσεις επόμενης γενιάς Ceramic Pro. Η ανταλλαγή ION είναι μια εξελιγμένη χημική διαδικασία που επιτρέπει σημαντική αύξηση της πυκνότητας μιας ουσίας. Η τεχνολογία ION Exchange έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορες βιομηχανίες – όπως ο καθαρισμός νερού, λιπαντικά απόδοσης για μηχανικά εξαρτήματα και εξαιρετικά σκληρές οθόνες για σύγχρονα smartphone. Οι επιστήμονες του Ceramic Pro ανακάλυψαν έναν τρόπο να ενσωματώσουν αυτή την αποδεδειγμένη τεχνολογία σε σύγχρονες νανοκεραμικές επιστρώσεις.

Η εγκατάσταση του Ceramic Pro ION είναι μια διαδικασία δύο βημάτων. Ξεκινά με την εφαρμογή της βάσης Ceramic Pro ION. Αυτό το αρχικό στρώμα επίστρωσης σχηματίζει έναν μόνιμο δεσμό με το Automotive Paint. Μόλις σκληρύνει, εφαρμόζεται στη βάση ION Top Coat. Σε αυτό το σημείο, το Top Coat αντικαθιστά τα μικρότερα ION στη βασική επίστρωση με μεγαλύτερα ION, μειώνοντας τον ελεύθερο χώρο μεταξύ των μορίων και ενισχύοντας περαιτέρω τον χημικό δεσμό με το χρώμα του αυτοκινήτου. Δημιουργεί επίσης ένα πολύ παχύτερο, σκληρότερο, βαθύτερο και πυκνό μονό στρώμα σε σύγκριση με την παραδοσιακή στοίβα ανεξάρτητων στρωμάτων.

thick_and_durable-icon

Thick & Durable

Ένα μόνο στρώμα ION παρέχει την ίδια προστασία με δύο στρώματα παραδοσιακών νανοκεραμικών επικαλύψεων

abrasion_resistance-icon

Abrasion Resistance

Ανώτερη αντοχή σε φθορές και χημικά

hydrofobic-icon

Hydrophobic

Είναι η ικανότητα μιας επίστρωσης να απωθεί υγρά και διάφορους ρύπους που μπορεί να περιέχονται σε αυτά

hardness-icon

Σκληρότητα

Διπλάσια αντοχή από τις παραδοσιακές νανοκεραμικές επιστρώσεις επαγγελματικής ποιότητας

superior_gloss-icon

Superior Gloss

Ανώτερη γυαλάδα και φινίρισμα που μοιάζει με καθρέφτη

density-icon

Density

Η υψηλή πυκνότητα εγγυάται ότι δεν υπάρχουν πόροι ή άλλες ατέλειες που μπορεί να αφήσουν έναν τρόπο για μια ανεπιθύμητη ουσία να φτάσει στην επιφάνεια κάτω από την επίστρωση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ